BELL SCHEDULE 2024-2025

Warning Bell	9:23
Warning Bell	9:28
Period 1 (75 minutes)	9:30 – 10:45
7	10.45 10.55
Recess (10 minutes)	10:45 – 10:55
Period 2 (75 minutes)	10:55 – 12:10
	10:00 12:10
Lunch (70 minutes)	12:10 – 1:20
Lunch (50 minutes) Sports Excellence, ICan and FAF	12:10 – 1:00
Special programs (50 minutes)	1:00-1:50
Warning Bell	1:15
D : 12	1 20 2 25
Period 3 (75 minutes)	1:20 – 2:35
Recess (10 minutes)	2:35 – 2:45
Period 4 (75 minutes)	2:45 – 4:00
Last call for Buses	4:13

Sports Excellence, iCan and Fine Arts Focus students attend period 3 from 1:00 to 1:50, Monday, Tuesday, Thursday and Friday (Wednesdays are the same as for the General and IB Programs).